RB DESIGN   Så startade det.......

Målsättning

Att kunna erbjuda Samtliga Flygflottiljer som nedladdning.

Copyright RB Design.se © 2006

RB Design är ett litet företag jag startade 2003 när jag började bygga tillbehör till Microsofts flygsimulator FS 2002.

Intresset, viljan och nyfikenheten att bygga egna små saker startade från det att jag köpte mitt första tillägg till flygsimulatorn som då var FS 98. Svenska flygvapenplan från SIVEK. Drömmen om att  kunna bygga och skapa mina egna miljöer att simulera och flyga i växte fram och sakta började jag utveckla byggandet med mer och mer saker, och vartefter man lärde sig programmen växte visionerna. Målsättningen och drömmen var att bygga en exakt kopia av Bråvalla flygflottilj som då var min goda granne på den tiden. En kopia tänkt lite som ett minnesmärke av vad flottiljen en gång var. En plats dit man kan gå och titta, minnas och uppleva hur det en gång såg ut.

Visionen om ett komplett Bråvalla finns fortfarande kvar och är ett fortlöpande projekt med ständiga förbättringar och vidareutvecklingar av det projekt jag en gång startade. 

Ny simulator, nya program och nya sätt att bygga landskap har sett dagens ljus, och en generell översyn av texturerna och husen för att höja kvalitén pågår. 

Visionen har dock ökat något sedan starten. Nu siktar jag på att kunna erbjuda så många kompletta Flygplan , Flygflottiljer och Flygbaser som möjligt. Bråvalla har då oxå fått fungera som provplats för många av mina experiment och utprovningar av olika macron genom åren, även för lösningar till andra scenarier. Arbetet med en helt ny version av Bråvalla, V2.0 pågår just nu.

Målsättningen är att bygga och förhoppningsvis kunna glädja andra simulatorflygare, med scenarier av våra svenska Flygvapenflottiljer.

Arbete med att utveckla och ta fram nya sätt att bygga detaljer i sceneries på.

Utveckla och bygga macron av typiska svenska Flygvapensaker som byggnader, bilar, vagnar, diverse detaljer

Att i så stor utsträckning som det är möjligt iordningställa och tillhandahålla flygplan målade så bra som möjligt ifrån det Svenska Försvarets alla grenar, Flygvapnet, Marinen och Armén.