HEM ¦ NYHETER¦ KOMMANDE ¦ DOWNLOAD ¦ PROJEKT ¦ KONTAKT ¦ BILDER

 

Nyheter

 

År 2006


År 2007

 

År 2008

 

År 2009

 

ÅR 2010

 

ÅR 2011

 

ÅR 2012

 

ÅR 2013

    

Eskilstuna Kjula                                                          2012-12-05

Det har kommit ett nytt scenery till FSX. Det är Adolf Schnelzer, eller Chico som han mer är känd som. Chico är ju mannen som gav oss det vackra Västerås sceneryt. Denna gången har han byggt grannstadens flygfält. Esilstuna Kjula flygplats för FSX.

Chico vill även tacka följande personer för hjälpen han har fått. Stort tack till: Fotografering av alla objekt: Torbjörn Norling. (Han är flygledare på Kjula) Betatestare och inspektörer: Torbjörn Norling och Johan Ahnlund. Och till sist tekniska tips: Erik Björnvall och Lennart Arvidsson. 

Nu tittar vi på lite bilder och så kilar ni iväg och plockar hem denna present.

Snabblänk: Flygplatser

______________________________________________________

Fotoscenery Uppsala                                                2012-11-27

Här kommer ett riktigt fint scenery för FS9 från Anders Samuelsson. Han har tillverkat flera scenerys. Detta är ett fotoscenery över hela Uppsala inklusive ett trevligt F16 med nästan alla hus tillverkade i en enklare form. För att sceneryt inte ska kasta skugga på marken får man inte använda funktionen "scenery cast shadows". Kolla nu in bilden och kila sedan iväg och ladda ner detta fina scenery.

Snabblänk: Flygplatser

______________________________________________________

Bookmark Draken                                                      2012-11-08

Jag har fixat länken till Bookmark sidan, så nu kan ni lätt hitta och ladda ner världens bästa drake igen.

______________________________________________________

J 35 Draken Johan Blå målning                               2012-11-05

Nu har det kommit en riktigt snygg målning till Bookmarks Draken. Målningen kommer i både FS9 och FSX version i paketet. Bakom denna otroliga målning hittar vi en kille som har trollat fram fina texturer åt oss förut, Björn Evans. Så vi bockar och bugar för detta tillägg och nu springer vi och flyger tycker jag.

Snabblänk: Jaktplan

______________________________________________________

Björkvik version 2.3                                                  2012-10-02

Då har jag äntligen fått tid att ladda upp den senaste versionen av Björkvik. Nytt i denna version är bland annat att den innehåller en insallationsfil numera. Givetvis finns det en massa annat godis oxå, men det kan ni ju få ta reda på själva. 

Snabblänk: Flygplatser

______________________________________________________

Alphasim SAAB 37 Viggen - FREEWARE                2012-08-16

Äntligen har vi fått Alphasims Viggen för FS9 som freeware. Det var igår som Virtavia bestämde sig för att ladda upp Viggen och PBY Catalina som gratismodeller då de inte säljer dessa modeller längre. Vi lyfter på hatten, tackar och bugar för denna present. Nu kan ni ju även kila in och ladda ner alla extratexturer som finns till den. Reverserings effecten och mitt viggenljud för att få det lite mullrigare. Stort nöje.

Snabblänk: Jaktflygplan

________________________________________________

Hagfors                                                                        2012-05-26

Då har vi fått ett nytt flygfält till våran simulator igen. Härligt är den första tanke som dyker upp i mitt huvud. Det är Lennart Bergqvist som tidigare har givit oss Björkvik, som nu har byggt Hagfors Flygplats. Lennart har varit så snäll att han ordnat en installationsfil som lägger allt på rätt plats åt er. Bara att klicka och vips så är allt fixat. Sådant tycker vi om. Kila nu iväg och ladda ner denna fil och njut i sommarvädret. 

Snabblänk: Flygplatser

______________________________________________________

100-års jubileum på Malmen                                  2012-05-25

Då är det snart dax för årets största flygdag. 100-års jubileumet på Malmen i Linköping den 3.e Juni. Givetvis ska jag åka dit. Håll utkik. Jag har en mörkblå t-shirt med RBDESIGN skrivet i silver på ryggen. Väl mött!

______________________________________________________

RBDesign till Hässlö Flygshow 2012                      2012-05-19

Ni missar väl inte flygshowen i Västerås. RBDesign i form av mig (Richard) kommer att vara på plats. Jag har landningstid kl10:48 med planet SE-LPY. Håll utkik! 

______________________________________________________

Nya flygfält till Xplane                                              2012-05-04

Då har jag laddat upp fem nya flygplatser till Xplane. Det är Per Ekhall som har varit i farten igen och konverterat Swedflight flygplatser till Xplane. Riktigt snyggt!

Luleå

 

Kristianstad/Everöd

 

Sundsvall

 

Jönköping

 

Stockholm/Skavsta

Snabblänk: Xplane

______________________________________________________

HKP 16 UH-60 Black Hawk                                       2012-04-30

Då har jag äntligen fått lite tid att ladda upp saker på sidan. Jag har ju en del som ligger och vill läggas upp kan man säga. Har bara väldigt lite tid över för tillfället. Men nu kommer den första uppladdningen i alla fall. Det är den nya helikoptern som sverige har köpt. Amerikanska UH-60 Black Hawk. Coolt ! Det här är en repaint till Alphasim/Virtavias model. Texturen är målad av Anders Samuelsson, stort TACK för det Anders. Nu gör vi som vi brukar, vi tittar på bilden jag lägger upp och så kilar ni över och laddar ner målningen sedan. Trevlig Valborg!!!

Snabblänk: Helikoptrar 

______________________________________________________

Flygdagar 2012                                                          2012-02-13

Jag har uppdaterat sidan med årets flygdagar. Det finns flera riktigt intressanta flygdagar i år och jag själv har bokat in Västerås, Linköping, Dala Järna och Göteborg. Sedan kan det ju hända att man lyckas komma iväg på några fler. Om ni har några tips på flygdagar i sverige som inte finns med i listan eller om något är fel så hör gärna av er.

Snabblänk: Flygdagar

______________________________________________________

Datorsida                                                                     2012-02-12

Jag har gjort en egen sida för datorbygget som ni kan komma till via länken på framsidan. Uppdateringar och nya saker kring bygget kommer att läggas till där istället för här i nyhetslistan.

Snabblänk: Datorbygget

______________________________________________________

Datorbygget                                                               2012-02-05

Jag har sålt av några radiomodeller för att finansiera datorbygget till en del, så nu börjar datordelarna komma med posten och snart kan själva bygget börja. Fortfarande har jag några saker kvar att bestämma innan allt är spikat. T.ex har jag inte riktigt bestämmt vilka ram-minnen eller nätaggregat jag skall använda. Men vartefter jag lägger in testresultat för olika minnen i en kalkyl jag gjort där minnena jämförs mot varandra på ett enkelt sätt, så klarnar det mer och mer vilka jag kommer köpa. Vilka det troligen blir...... det får ni se framöver.

Den näst värsta processorn i världen.

 

Gigabyte G1 Assassin, världens bästa X-58 kort.

Klicka på bilden för en större bild.

 

Världen bästa processorkylare för luftkylning 

 

Riktigt bra högtalare

 

Jag kommer framöver att göra en sida där jag kommer berätta vilka komponenter man bör använda till sitt datorbygge för att få en riktigt bra maskin.

______________________________________________________

Ny dator 2012                                                             2012-01-16

Då var det ett nytt år och nu har jag bestämt att detta året skall jag bygga en ny dator för att kunna fortsätta att bygga och erbjuda nya och fina saker till er. Datorn jag sitter med just nu är ett datorbygge som nog är 12 år gammalt om jag gissar rätt. Och den är visserligen totalt maxad. 

Gammal dator på rejält mycket anabola kan man säga. Processor 3,4Ghz med en Arctic Freeze fläkt, 4GB DDR minne, två stycken Velociraptor discar, men man kommer inte långt med det när det är en enkärnig processor. Så nu har ett nytt recept satts ihop för en monsterdator. 

Processor: Intel i7 980 Extrem Edition = inhandlad

Kylning: Noctua NH-D14 CPU Kylare

Moderkort: GIGABYTE GA-X58-G1 ASSASSIN, det enda kort som kan överklocka i7 980 processorn till härliga 4,8Ghz

Minne: några 24GB DDR3 2200Mhz, exakt minne är inte bestämt ännu.

Grafikkort: Gigabyte GeForce GTX 580 "Super Overclock", det kanske blir två i SLI koppling framöver

Hårddiskar: 2 x Corsair SSD Force Series 3, 240GB

Nätaggregat: Cooler Master Silent Pro Gold 1000W

Datorchassi: Cooler Master Storm Trooper Gaming Big Tower, med extra ljuddämpning och högeffektiva fläktar för en tyst och kall dator.

Nytt ljud i Corsair Audio Series SP2500 högtalare

______________________________________________________

 

 

 

 

 

 

Copyright RB Design.se © 2006